Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Τεχνολογία.

 Το παρόν blog θα μας φιλοξενήσει για το μαθημα της Τεχνολογίας των μαθητών του 3ου Γυμνασίου.

Υπάρχει χρόνος ώστε να συνεχιστούν και ίσως να ολοκληρωθούν οι εργασίες των μαθητών που αφορουν κατασκευές. Για τις γραπτές εργασίες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Οι μαθητές θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη γνωστή διεύθυνση atsa111(παπακι)gmail.com,  στο οποίο να αναφέρεται η εξέλιξη της εργασίας τους ή τυχόν απορίες για τεχνικά και άλλα θέματα. Θα δωθούν εξηγήσεις και επιπλέον οδηγίες όπου χρειαζεται.
 Το μήνυμα μπορεί να περιέχει και φωτογραφίες της κατασκευής. Στον τίτλο του μηνύματος να υπάρχει το Τμήμα, Ονοματεπώνυμο μαθητή ή 'Ονομα ομάδας και Τίτλος εργασίας. πχ :  Α5, Κωστας Παπίου, Αλεξικέραυνο.

Στις ομαδικές εργασίες καλό είναι να αποφεύγονται οι συναντήσεις. Μπορεί να γίνει κατανομή εργασιών και το κάθε μέλος να ετοιμάζει το τμήμα του έργου που έχει προγραμματιστεί.

Οι μαθητές που θα χρειαστούν βοηθεια για τον προγραμματισμό ή την συνδεσμολογία συστημάτων Arduino, ας επικοινωνήσουν περιγράφοντας την εφαρμογή τους, και θα λάβουν ενδεικτικό λειτουργικό κώδικα για τον προγραμματισμό ή διόρθωση του δικού τους κώδικα ή άλλη βοήθεια για την συνέχιση της εργασίας τους.

Οι ομάδες που έχουν δανειστεί εξοπλισμό μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν στην εργασία τους.

Οι μαθητές που έχουν παραγγείλει υλικά από ηλεκτρονικά καταστήματα να με ενημερώσουν για όσα από αυτά έχουν παραλάβει και για όσα καθυστερούν ακόμη. Για όσα υλικά έχουν καθυστερήσει από Κίνα θα πρέπει να γίνουν εγκαίρως οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να τους επιστραφούν ενδεχομένως τα χρήματα από τα καταστήματα.

Το blog που μας φιλοξενεί είναι δημόσιο. Σε αυτό μπορεί να μπει οποιοσδήποτε. Σε ότι αναρτάτε εδώ, σχόλια κτλ, μην βαζετε προσωπικά στοιχεία, δικά σας και άλλων,  ονοματεπωνυμα, τηλέφωνα, διευθύνσεις e-mail κτλ. Δεν υπάρχει ασφάλεια.

Πιάστε δουλειά, σχεδιάστε με κέφι, κατασκευάστε με χαρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου