Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Παράδοση Έργων - Γραπτών Εργασιών.

Οι μαθητές που ολοκληρώνουν τα ομαδικά και ατομικά έργα μπορούν να τα μεταφέρουν στο σχολείο για έλεγχο - παρουσίαση. Η παρουσίαση καλό θα είναι να γίνει μόλις αυτά ολοκληρωθούν (οποιαδήποτε ημέρα) χωρίς να περιμένουν την ημέρα που θα υπάρχει στο πρόγραμμα του τμήματος τους, το μάθημα της Τεχνολογίας.

Οι μαθητές που δεν μπορούν να έρθουν στο σχολείο για την παρουσίαση των έργων τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω e-mail και να αποστείλουν φωτογραφίες ή/και βίντεο του έργου.

Ομοίως για τις γραπτές εργασίες, όσες ολοκληρώνονται μπορούν να παραδίδονται οποιαδήποτε ημέρα και ανεξάρτητα από το έργο. Οι μαθητές που δεν ολοκλήρωσαν το έργο για οποιονδήποτε λόγο, θα παραδώσουν γραπτή εργασία σύμφωνα με τις οδηγίες , όπου θα αναφέρουν και τους λόγους που αυτό δεν ολοκληρώθηκε.

Οι μαθητές που δεν μπορούν να έρθουν στο σχολείο και δεν έχουν άλλον τρόπο για να στείλουν την Γραπτή Εργασία τους μπορούν να την αποστείλουν μέσω e-mail.

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Προθεσμία παράδοσης εργασιών.

Οι ημέρες περνούν και σε μία εβδομάδα σχεδον το σχολείο μας θα ανοίξει και πάλι. Θα δουλέψουμε μαζί μέχρι τις 12 Ιούνη (λογικά) με τη βαθμολογία να κατατίθεται λίγο πριν. Τα ατομικά και ομαδικά έργα καθώς και οι γραπτές εργασίες θα πρέπει να έχουν παραδωθεί μέχρι και τις 5 Ιουνίου ώστε να μας μείνει και χρόνος για τυχόν διορθώσεις. Καλή δουλειά!

Ανεμόμυλος - Γ τάξη

Η Μαρινέττα ετοιμάζεται να αλέσει.